Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Vaatwasser ontstoppen

Is uw vaatwasser verstopt?

voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat de verstopping in uw vaatwasser zo snel mogelijk verholpen is en u weer kunt genieten van een schone vaat. Rioolservice Zeeland werkt uitsluitend met professionele ontstoppers en we hanteren vaste prijzen, zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

Uw vaatwasser laten ontstoppen

Een vaatwasser die vol met water staat kan heel vervelend zijn. Dit kan een probleem zijn met de afwasmachine, maar vaak betekent dit dat de afvoer van de vaatwasser verstopt is. Rioolservice Zeeland is hét ontstoppingsbedrijf voor problemen met de afvoer van uw vaatwasser. Hangt er een rioollucht in huis of is er wateroverlast? Onze deskundige monteurs zijn pas tevreden als alle verstoppingen naar tevredenheid zijn verholpen.

Kosten vaatwasser ontstoppen

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. De Rioolservice Zeeland ontstoppingsdienst staat voor:

 • Gedegen onderzoek
 • Passende en blijvende oplossingen
 • Duidelijke communicatie
 • Vaste tarieven
 • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

Beschikbare ontstoppingsdienst vaatwasser verstopt

Onze monteurs zijn beschikbaar om het probleem met uw vaatwasser die verstopt is zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze ontstoppingsdienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0118-227002.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl