Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool ontstopper Middelburg

Rioolontstopper Rioolservice Middelburg komt direct aan de deur!

U staat er niet bij stil, maar hevige regenval kan ook in Middelburg tot wateroverlast leiden. Het riool raakt overbelast en dat veroorzaakt bijbehorende problemen. Zo'n rioolprobleem komt altijd ongelegen, maar gelukkig kunt u ons altijd bereiken. Als u in Middelburg woont, dan weet u dat rioolontstopper Rioolservice Middelburg in de buurt is met volledig uitgeruste inrichtingen in de bedrijfswagens. Onze monteurs zijn servicegericht, opgeleid en werken met de juiste, duurzame materialen. Bel 0118-227047 en wij pakken uw rioolverstopping rigoureus aan! Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen.

Bel ons direct

Rioolontstopper in Middelburg nodig?

riool ontstopper middelburg

Onze rioolservice is snel, betrouwbaar en goed. Bel de specialist rioolontstopper in Middelburg: Rioolservice Middelburg. Op 0118-227047 zijn wij altijd bereikbaar. Als u dat nummer opschrijft, heeft u het bij de hand bij een rioolprobleem of wateroverlast. Aarzel dan niet om ons, indien nodig, 24 uur per dag te bellen. Ook 's avonds, 's nachts of tijdens feestdagen zijn wij er voor u. Denkt u er wel aan dat áls wij op ongebruikelijke tijden langskomen er bijkomende kosten gerekend worden. Deze staan uitgebreid op de website vermeld, zodat u nooit een onverwachte rekening heeft.

Wist u dat Rioolservice Middelburg ook alles weet over diverse type riolen? Ook het oplossen van rioolproblemen doen we bij:

 • gemengde rioolstelsels
 • gescheiden rioolstelsels
 • opgeboeide rioolstelsels
 • vrijverval riolering
 • mechanische riolering

Regenwater overlast, verstopping? Neem voor reiniging, inspectie of onderhoud contact op!

Rioolservice Middelburg staat dag en nacht voor u klaar. Voor periodieke afspraken kunt u het beste ons contactformulier uitgebreid invullen. Voor problemen die niet kunnen wachten belt u 0118-227047. Wij komen langs in Middelburg! Altijd!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl