Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool ontstopper Middelburg

Rioolontstopper Rioolservice Middelburg komt direct aan de deur!

U staat er niet bij stil, maar hevige regenval kan ook in Middelburg tot wateroverlast leiden. Het riool raakt overbelast en dat veroorzaakt bijbehorende problemen. Zo'n rioolprobleem komt altijd ongelegen, maar gelukkig kunt u ons altijd bereiken. Als u in Middelburg woont, dan weet u dat rioolontstopper Rioolservice Middelburg in de buurt is met volledig uitgeruste inrichtingen in de bedrijfswagens. Onze monteurs zijn servicegericht, opgeleid en werken met de juiste, duurzame materialen. Bel 0118-227047 en wij pakken uw rioolverstopping rigoureus aan! Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen.

Bel ons direct

Rioolontstopper in Middelburg nodig?

riool ontstopper middelburg

Onze rioolservice is snel, betrouwbaar en goed. Bel de specialist rioolontstopper in Middelburg: Rioolservice Middelburg. Op 0118-227047 zijn wij altijd bereikbaar. Als u dat nummer opschrijft, heeft u het bij de hand bij een rioolprobleem of wateroverlast. Aarzel dan niet om ons, indien nodig, 24 uur per dag te bellen. Ook 's avonds, 's nachts of tijdens feestdagen zijn wij er voor u. Denkt u er wel aan dat áls wij op ongebruikelijke tijden langskomen er bijkomende kosten gerekend worden. Deze staan uitgebreid op de website vermeld, zodat u nooit een onverwachte rekening heeft.

Wist u dat Rioolservice Middelburg ook alles weet over diverse type riolen? Ook het oplossen van rioolproblemen doen we bij:

 • gemengde rioolstelsels
 • gescheiden rioolstelsels
 • opgeboeide rioolstelsels
 • vrijverval riolering
 • mechanische riolering

Regenwater overlast, verstopping? Neem voor reiniging, inspectie of onderhoud contact op!

Rioolservice Middelburg staat dag en nacht voor u klaar. Voor periodieke afspraken kunt u het beste ons contactformulier uitgebreid invullen. Voor problemen die niet kunnen wachten belt u 0118-227047. Wij komen langs in Middelburg! Altijd!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl