Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Ontstoppingsbedrijf nodig in Vlissingen, Middelburg of Goes?

Rioolservice Zeeland verhelpt uw verstopte riool

Een rioolverstopping komt altijd ongelegen, maar Rioolservice Zeeland kunt u altijd bereiken. Wij zijn snel in Vlissingen om acuut uw riool te ontstoppen. Ook voor een riool reparatie en/of camera inspectie bent u bij ons aan het juiste adres. Als u in Vlissingen, Middelburg of Goes woont, dan is het goed te weten dat ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zeeland uw riolering grondig inspecteert voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera heeft u bewijsmateriaal zodat u verborgen gebreken aan het riool kunt aantonen. Bel 0118-567810 en wij pakken uw rioolprobleem aan! Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen.

Direct contact opnemen

Ontstoppingsbedrijf in Vlissingen, Middelburg of Goes nodig?

ontstoppingsbedrijf vlissingen middelburg goes

Bel de specialist in riool ontstopping. Bel Rioolservice Zeeland! Noteer ons nummer 0118-567810 en hang het in de meterkast, op de koelkast, zet het in uw adresboekje of in uw smartphone. U zit dan nooit onthand, mochten er zich acute rioolproblemen voordoen. Onze tarieven zijn scherp. Op onze website vindt u de rioolservice tarieven. Deze zijn transparant, helder en zonder verborgen kosten. Als u ons ontstoppingsbedrijf nabij Vlissingen, Middelburg en Goes inschakelt op ongebruikelijke tijden, betaalt u een toeslag. Die bedraagt:

 • zaterdag en in de avond 50%
 • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
 • feestdagen 200%

Meer informatie bij riool ontstoppen in Breda?

Rioolservice Zeeland staat ook klaar met tips om rioolproblemen te voorkomen. Check onze website of vraag om meer tips via ons contactformulier. Wij reageren snel en horen graag van u. Directe rioolproblemen die vragen om een directe oplossing? Bel 0118-567810. Wij komen direct!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl