Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

24 uurs service loodgieter

Uw 24 uurs service loodgieter in Zeeland

Op zoek naar een 24 uurs service loodgieter voor een probleem met uw riool? Bel dan de specialisten van Rioolservice Zeeland, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat u snel van uw rioolprobleem af bent. Rioolservice Zeeland werkt uitsluitend met professionele loodgieters en hanteert vaste prijzen, zo weet u waar u aan toe bent.

Bel ons direct
Loodgieter Rioolservice Zeeland

Loodgieter in de buurt

Rioolservice Zeeland is hét ontstoppingsbedrijf voor bijvoorbeeld problemen met de afvoer van uw bad, douche of gootsteen. Ook voor het ontstoppen van uw toilet of riool bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als uw ontstopping spoed heeft. Hangt er een rioollucht in huis of is er wateroverlast? Onze loodgieters zijn pas tevreden als alle ontstoppingen naar tevredenheid zijn verholpen.

Kosten 24 uurs service loodgieter

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. De 24 uurs service van Rioolservice Zeeland staat voor:

 • Gedegen onderzoek
 • Passende en blijvende oplossingen
 • Duidelijke communicatie
 • Vaste tarieven
 • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste 24 uurs service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 59 reviews

 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 5 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 8 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ 11 maanden geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.
 • Avatar Renelite ★★★★★ een jaar geleden
  Een deskundige, betrouwbare en sympathieke loodgieter die zeer betaalbaar is!

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl