Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool verstopt in Terneuzen?

Voor riool reparatie, camera inspectie en verstopt riool bent u, als u in Terneuzen woont bij ontstoppingsbedrijf Rioolservice Terneuzen aan het juiste adres. Ontstoppingsbedrijf Rioolservice Terneuzen is uw rioolontstopper in Terneuzen en Zeeuws Vlaanderen.

Zoek niet verder naar een rioolontstopper In Terneuzen want wij hebben talloze klanten bij u in de buurt uit de brand geholpen. Dat doen we met een snelle service, kwaliteitswerk en gebruik van duurzame materialen. Onze vakmensen staan voor u klaar bij een verstopt riool. Bel ons en wij komen zo snel mogelijk.

Bel ons direct

Verstopping riool voorkomen

Is uw riool verstopt in Terneuzen? Bij een verstopt riool of ander type dringende verstopping biedt Rioolservice Terneuzen een snelle, adequate oplossing.

Hoe ontstaat een verstopt riool?

riool verstopt terneuzen

Een verstopping van afvoer of riool ontstaat nooit spontaan. Dat betekent dat een verstopt riool in Terneuzen in veel gevallen is te voorkomen. Wij geven de volgende tips:

 • spoel geen tampons en maandverband door het toilet
 • vochtige doekjes zorgen ook voor verstopping
 • gebruik niet teveel wc-papier
 • spoel vet- en etensresten van de afwas voordat u deze in de vaatwasser zet
 • gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn schadelijk voor de afvoer en uw gezondheid!

Is ondanks onze tips uw riool toch verstopt? In Terneuzen belt u rioolontstopper Rioolservice Terneuzen op servicenummer 0118-227049. Verstoppingen in afvoer, riool en leidingen is onze specialiteit en ons telefoonnummer kunt u 24/7 bellen. Op onze website vindt u onze scherpe tarieven, helder en duidelijk. U komt dus niet voor verrassingen te staan, u weet vooraf waar u aan toe bent.

Riool problemen in Terneuzen, wij staan 24/7 klaar

Rioolservice Terneuzen staat dag en nacht en tijdens feestdagen voor u klaar! Onze vakmensen zijn altijd servicegericht, snel ter plekke en gebruiken duurzame producten om uw riool te ontstoppen. Als u in Terneuzen woont belt u 0118-227049. Kan het riool probleem wachten? Of wenst u een camera inspectie?

Graag tot ziens in Terneuzen!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl