Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Tips

Handige tips om een verstopping in het riool te voorkomen

Onderstaande tips kunnen u helpen een verstopping te voorkomen.

WC 

 • Gebruik niet teveel wc-papier.
 • Spoel geen materialen door het toilet die er niet in thuis horen, zoals tampons en maandverband. En ook vochtige (baby)doekjes kunnen verstoppen!

Afwas

 • Veeg  vet- en etensresten van de afwas af voor het in de afwasmachine te zetten. Tijdens de afwas spoelt vet wel weg (vloeibaar door de hitte), maar onderin het riool hoopt het op (gestold door de kou). Elke dag een klein beetje is over een heel jaar een flinke hoeveelheid.

Zelf ontstoppen

 • Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen of in ieder geval alleen vloeibare. Deze middelen zijn niet alleen schadelijk voor uw gezondheid, maar ook voor de afvoer.

Bent u er niet zeker van dat de verstopping is opgelost? Laat het dan even nakijken. Een correcte ontstopping is van cruciaal belang om een volgende verstopping te voorkomen. Neem bij twijfel altijd contact op met een erkend rioolbedrijf, om erger te voorkomen!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl