Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool reiniging Zeeland

Rioolservice Zeeland is uw ontstoppingsbedrijf in de provincie Zeeland

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan heeft u een acuut probleem en is rioolreiniging onvermijdelijk. Bijvoorbeeld met uw toilet, als het water niet meer weg wil stromen. Of in de keuken, als uw gootsteen niet werkt of volloopt wanneer de afwasmachine aanstaat. Of in de douche, die u niet kunt gebruiken door een verstopte afvoer. Riool reiniging Zeeland biedt dan uitkomst.

Welk probleem u ook heeft, u zoekt hier een snelle oplossing voor, tegen een fatsoenlijke prijs inclusief het gebruik van alle gereedschappen en voorrijkosten, zodat u altijd zeker weet wat u moet betalen, of wij nu 5 kilometer moeten rijden, of 100 kilometer, het bedrag blijft hetzelfde. De meeste verstoppingen lossen wij binnen 1 uur op.

Bel 0118-227002 en wij pakken uw rioolprobleem aan. Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen!

Bel ons direct
Rioolreiniging Zeeland

Riool- en afvoersystemen ontstoppen

Bij Rioolservice Zeeland kunt u altijd bij ons terecht als het gaat om het aanleggen, repareren of ontstoppen van de verstopte:

 • Doucheafvoer (wastafel of bad)
 • Condenswater-afvoer (cv-installatie)
 • Keukenafvoer (wasmachine, afwasmachine, afvoer of gootsteen)
 • Toiletafvoer
 • Hemelwaterafvoer

Naast specialist in het ontstoppen van verstopte rioleringen en afvoersystemen, zijn wij specialist in het repareren of aanleggen van nieuwe systemen. Indien nodig inspecteren wij ook de verstopte afvoer met onze rioolcamera, waarmee het probleem en daarmee de beste oplossing wordt gevonden. Ook het wegpompen van water in kelders en kruipruimtes behoort tot ons dienstenpakket.

Rioolservice Zeeland is een erkend ontstoppingsbedrijf. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, materialen en ervaring die nodig zijn om snel (nood)reparaties uit te voeren aan verstopte systemen. Dit doen wij onmiddellijk nadat u gebeld heeft, of u nu bent gevestigd in Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen of Zeeuws-Vlaanderen.

Gemakkelijke en betrouwbare service

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Kosten riool reiniging Zeeland

Voor €90.- (incl. voorrijkosten en 1 uur arbeid, exclusief BTW) uw riool of afvoer ontstopt. Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op om uw afvoer- of rioleringsprobleem zo snel mogelijk te laten verhelpen. Vul onderstaand formulier in of bel naar 0118-227002.


Veelgestelde vragen Riool reiniging Zeeland

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl