Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool verstopt in Tholen?

Rioolservice Zeeland is uw ontstoppingsbedrijf in Tholen en omgeving

Een rioolverstopping komt altijd ongelegen, maar Rioolservice Zeeland is altijd bereikbaar. Onze website is 24 uur per dag online, maar als u ons servicenummer 0166-760017 belt zijn wij in Tholen om acuut uw riool te ontstoppen. Ook voor riool reparatie en/of camera inspectie bent u bij Rioolservice Zeeland aan het juiste adres. Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen!

Bel ons direct

Ook voor preventieve riool inspectie

Als u in Tholen woont, dan is het goed te weten dat ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zeeland uw riolering grondig onderzoekt voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera ziet u alles zodat u bijvoorbeeld verborgen gebreken aan het riool kunt aantonen. Bel 0166-760017 en wij pakken uw rioolprobleem aan! Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens.

riool verstopt Tholen

Ontstoppingsbedrijf voor verstopt riool in Tholen nodig?

Voor riool ontstoppen bij bijvoorbeeld een verstopte vaatwasser zijn wij snel ter plekke. Bel de specialist in riool ontstoppen in Tholen. Bel Rioolservice Zeeland! Noteer ons nummer 0166-760017 in uw adresboekje of smartphone of hang ons nummer in de meterkast of op de koelkast. Mocht er zich dan een acuut rioolprobleem voordoen, dan hoeft u niet te zoeken. Onze tarieven zijn scherp.

Kosten rioolservice Tholen

Check onze website en vindt de rioolservice prijzen, ook als u ons ontstoppingsbedrijf in Tholen inschakelt op ongebruikelijke tijden en een toeslag betaalt. Die toeslagen zijn:

 • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
 • feestdagen 200%
 • zaterdag en in de avond 50%

Meer informatie als uw riool verstopt is in Tholen

Rioolservice Zeeland staat klaar met tips om rioolproblemen voor te zijn. Check onze website of vraag om aanvullende tips via ons contactformulier. Wij reageren snel, horen graag van u en bieden u bij rioolproblemen een directe oplossing! Bel 0166-760017. Wij komen direct!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl