Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool verstopt in Tholen?

Rioolservice Zeeland is uw ontstoppingsbedrijf in Tholen en omgeving

Een rioolverstopping komt altijd ongelegen, maar Rioolservice Zeeland is altijd bereikbaar. Onze website is 24 uur per dag online, maar als u ons servicenummer 0166-760017 belt zijn wij in Tholen om acuut uw riool te ontstoppen. Ook voor riool reparatie en/of camera inspectie bent u bij Rioolservice Zeeland aan het juiste adres. Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen!

Bel ons direct

Ook voor preventieve riool inspectie

Als u in Tholen woont, dan is het goed te weten dat ontstoppingsbedrijf Rioolservice Zeeland uw riolering grondig onderzoekt voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera ziet u alles zodat u bijvoorbeeld verborgen gebreken aan het riool kunt aantonen. Bel 0166-760017 en wij pakken uw rioolprobleem aan! Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens.

riool verstopt Tholen

Ontstoppingsbedrijf voor verstopt riool in Tholen nodig?

Voor riool ontstoppen bij bijvoorbeeld een verstopte vaatwasser zijn wij snel ter plekke. Bel de specialist in riool ontstoppen in Tholen. Bel Rioolservice Zeeland! Noteer ons nummer 0166-760017 in uw adresboekje of smartphone of hang ons nummer in de meterkast of op de koelkast. Mocht er zich dan een acuut rioolprobleem voordoen, dan hoeft u niet te zoeken. Onze tarieven zijn scherp.

Kosten rioolservice Tholen

Check onze website en vindt de rioolservice prijzen, ook als u ons ontstoppingsbedrijf in Tholen inschakelt op ongebruikelijke tijden en een toeslag betaalt. Die toeslagen zijn:

 • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
 • feestdagen 200%
 • zaterdag en in de avond 50%

Meer informatie als uw riool verstopt is in Tholen

Rioolservice Zeeland staat klaar met tips om rioolproblemen voor te zijn. Check onze website of vraag om aanvullende tips via ons contactformulier. Wij reageren snel, horen graag van u en bieden u bij rioolproblemen een directe oplossing! Bel 0166-760017. Wij komen direct!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl