Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Dringend een rioolontstopper in Vlissingen nodig?

Wij, van Rioolservice Zeeland reinigen en ontstoppen uw riool in Vlissingen en Oost Souburg van huisaansluiting tot aan hoofdriool. In de meeste gevallen is dat al binnen één uur gebeurd omdat wij afvoersystemen en rioleringen ontstoppen met behulp van verenmachines en waterdruksystemen. Maar onze specialisten bieden u in (omgeving) Vlissingen ook andere rioolservice.

Bel ons direct

Bel Rioolservice Zeeland voor rioolservice in Vlissingen, Oost Souburg en omgeving

In onze moderne bedrijfswagens met volledig uitgeruste inrichtingen, heeft Rioolservice Zeeland altijd de nodige apparatuur bij zich voor het ontstoppen van uw riool in Vlissingen, Oost Souburg of wijde omgeving. Ook camera inspecties voeren wij uit. Dat is goed te weten als u in Vlissingen woont en uw riolering grondig laat inspecteren voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera ziet u ieder verborgen gebrek en kan het riool aangepakt worden voordat u koopt. Bel 0118-227044 voor expertise in rioolproblemen of vul een contactformulier in.

Rioolservice Zeeland is goed en snel bij riool ontstoppen in Vlissingen, Oost Souburg of andere plaatsen in de omgeving

Bel de specialist riool ontstopper in Vlissingen. Bel Rioolservice Vlissingen! Ook in Oost Souburg ontstoppen wij uw riool evenals in alle andere plaatsen rondom Vlissingen. Noteer daarom ons nummer 0118-227044 en plak het in de meterkast, op de koelkast of prikbord. U zit dan niet onthand, bij acute rioolproblemen. Onze tarieven zijn in vergelijking met de concurrentie scherp te noemen. Daarnaast is onze tarievenstructuur transparant en zonder verborgen kosten. Als u onze rioolservice nabij Vlissingen inschakelt op ongebruikelijke tijden, betaalt u extra. U moet denken aan de volgende toeslagen:

 • zaterdag en in de avond 50%
 • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
 • feestdagen 200%

Meer informatie bij riool ontstoppen in de omgeving Vlissingen?

Rioolservice Zeeland staat klaar met tips ter voorkoming van rioolproblemen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren snel en horen graag! Meld directe rioolproblemen op 0118-227044. Wij komen direct met één van onze volledig uitgeruste bedrijfswagens!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Wortelsteeke 9A, Oud Gastel

4,5 70 reviews

 • Avatar Lidia Otten ★★★★★ een maand geleden
  Vandaag weer de 'leuke' mannen van rioolservice over de vloer gehad. Marco, Quincy en collega geweldig zoals jullie gewerkt hebben. Alles keurig afgedekt i.v.m. de vliegen, uitgelegd wat er gaat gebeuren en overleg op en super … More aardige manier. Probleem op een nette, prettige en deskundige manier opgelost. Waarvoor dank mannen!
 • Avatar Jan Uijtdewillegen ★★★★★ in de afgelopen week
  Bedrijf waar van op aankan betreffende afspraken. Aanrader als je met rioolproblemen zit.
 • Avatar Ton de Graaf ★★★★★ 9 maanden geleden
  Op 31 mei einde dag verstopping douche gemeld en op 1 juni stipt op tijd stond er een vrolijke monteur voor de deur, die het probleem binnen 10 min verholpen had. Helaas bleek later die dag dat er toch nog iets niet helemaal goed was. Berichtje … More gestuurd op vrijdag avond en Rioolservice stond erop dat ze zaterdag ochtend het probleem zouden verhelpen, ik had aangegeven kom maandag maar. Dezelfde vrolijke kerel kwam weer langs en nu leiding volledig doorgespoten wat het probleem verholpen heeft. Geweldige service en snelle reactie ook via whatsapp. Super bedankt en aanrader om dit bedrijf te bellen bij probleem!
 • Avatar Jeroen Schutten ★★★★★ 2 maanden geleden
  Had een ingewikkeld probleem met de afvoer vanuit de keuken en is zeer vakkundig afgehandeld.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl