Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Dringend een rioolontstopper in Vlissingen nodig?

Wij, van Rioolservice Zeeland reinigen en ontstoppen uw riool in Vlissingen en Oost Souburg van huisaansluiting tot aan hoofdriool. In de meeste gevallen is dat al binnen één uur gebeurd omdat wij afvoersystemen en rioleringen ontstoppen met behulp van verenmachines en waterdruksystemen. Maar onze specialisten bieden u in (omgeving) Vlissingen ook andere rioolservice.

Bel ons direct

Bel Rioolservice Zeeland voor rioolservice in Vlissingen, Oost Souburg en omgeving

In onze moderne bedrijfswagens met volledig uitgeruste inrichtingen, heeft Rioolservice Zeeland altijd de nodige apparatuur bij zich voor het ontstoppen van uw riool in Vlissingen, Oost Souburg of wijde omgeving. Ook camera inspecties voeren wij uit. Dat is goed te weten als u in Vlissingen woont en uw riolering grondig laat inspecteren voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera ziet u ieder verborgen gebrek en kan het riool aangepakt worden voordat u koopt. Bel 0118-227044 voor expertise in rioolproblemen of vul een contactformulier in.

Rioolservice Zeeland is goed en snel bij riool ontstoppen in Vlissingen, Oost Souburg of andere plaatsen in de omgeving

Bel de specialist riool ontstopper in Vlissingen. Bel Rioolservice Vlissingen! Ook in Oost Souburg ontstoppen wij uw riool evenals in alle andere plaatsen rondom Vlissingen. Noteer daarom ons nummer 0118-227044 en plak het in de meterkast, op de koelkast of prikbord. U zit dan niet onthand, bij acute rioolproblemen. Onze tarieven zijn in vergelijking met de concurrentie scherp te noemen. Daarnaast is onze tarievenstructuur transparant en zonder verborgen kosten. Als u onze rioolservice nabij Vlissingen inschakelt op ongebruikelijke tijden, betaalt u extra. U moet denken aan de volgende toeslagen:

 • zaterdag en in de avond 50%
 • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
 • feestdagen 200%

Meer informatie bij riool ontstoppen in de omgeving Vlissingen?

Rioolservice Zeeland staat klaar met tips ter voorkoming van rioolproblemen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren snel en horen graag! Meld directe rioolproblemen op 0118-227044. Wij komen direct met één van onze volledig uitgeruste bedrijfswagens!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl