Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool inspectie Zeeland

Camera inspectie: vakkundige riool- en afvoer inspectie

Een riool inspectie of afvoerinspectie met camera is essentieel voor een professionele oplossing. Want hoe meer wij weten van uw probleem, zoals de oorzaak en locatie, hoe scherper het tarief zal zijn dat wij u bieden voor het verhelpen van het probleem. Middels onze camera inspectie in Zeeland is uw probleem zo in beeld gebracht!

Waarom een camera inspectie?

Voor riool- en afvoerinspecties maken wij veelal gebruik van de rioolcamera. Dankzij de heldere beelden en kleuren ontstaat een even helder plan van aanpak. Bovendien krijgt u met deze beelden bevestigd dat wij de juiste diagnose stellen en voor de beste oplossing kiezen. Desgewenst krijgt u de inspectiebeelden op DVD, samen met onze rapportage. Ook het opsporen van leidingen, rioolstank en andere rioolproblemen verzorgen wij voor u!

Plan van aanpak

De meest betaalbare, duurzame en snelle oplossing? Hiervoor is kennis van de oorzaak nodig. Uit de riool- of afvoerinspectie kan bijvoorbeeld naar voren komen dat er periodieke reinigingen nodig zijn, of juist aanpassingen, reparaties of vernieuwingen aan het systeem. Mocht dit laatste het geval zijn, dan geven wij u vrijblijvend een gespecificeerd voorstel dat op de lange termijn onnodige kosten, overlast en nieuwe inspecties van uw afvoer moet voorkomen.

Belangrijk: camera inspectie voor aankoop van uw pand

Rioolonderhoud heeft begrijpelijkerwijs meestal geen prioriteit wanneer u een ander huis koopt. Toch vormt juist hier het riool of afvoer vaak een reëel risico. Een breuk of een losse verbinding is immers niet te zien vanuit de woning zelf. Een inspectie brengt deze echter snel genoeg aan het licht, zodat u gewapend bent tegen miskopen en extra kosten die zeer hoog kunnen oplopen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze rioolinspectie of afvoerinspectie in de gehele provincie Zeeland kunt u direct bellen met 0118-227002.


Veelgestelde vragen rioolinspectie Zeeland

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl