Rioolservice Zeeland Bel: 0118-227002

Riool / afvoer inspectie

Camera inspectie: Vakkundige riool- en afvoer inspectie

Een riool inspectie of afvoerinspectie met camera is essentieel voor een professionele oplossing. Want hoe meer wij weten van uw probleem, zoals de oorzaak en locatie, hoe scherper het tarief zal zijn dat wij u bieden voor het verhelpen van het probleem. Middels onze camera inspectie in: Middelburg, Zeeuws-Vlaanderen, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Tholen is uw probleem zo in beeld gebracht!

Waarom een camera inspectie?

Voor riool- en afvoerinspecties in Middelburg, Zeeuws-Vlaanderen, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Tholen maken wij veelal gebruik van de rioolcamera. Dankzij de heldere beelden en kleuren ontstaat een even helder plan van aanpak. Bovendien krijgt u met deze beelden bevestigd dat wij de juiste diagnose stellen en voor de beste oplossing kiezen. Desgewenst krijgt u de inspectiebeelden op DVD, samen met onze rapportage. Ook het opsporen van leidingen, rioolstank en andere rioolproblemen verzorgen wij voor u!

Plan van aanpak

De meest betaalbare, duurzame en snelle oplossing? Hiervoor is kennis van de oorzaak nodig. Uit de riool- of afvoerinspectie kan bijvoorbeeld naar voren komen dat er periodieke reinigingen nodig zijn, of juist aanpassingen, reparaties of vernieuwingen aan het systeem. Mocht dit laatste het geval zijn, dan geven wij u vrijblijvend een gespecificeerd voorstel dat op de lange termijn onnodige kosten, overlast en nieuwe inspecties van uw afvoer moet voorkomen.

Belangrijk: camera inspectie voor aankoop van uw pand

Rioolonderhoud heeft begrijpelijkerwijs meestal geen prioriteit bij nieuwe huiseigenaren in Middelburg, Zeeuws-Vlaanderen, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Tholen. Toch vormt juist hier het riool of afvoer vaak een reƫel risico. Een breuk of een losse verbinding is immers niet te zien vanuit de woning zelf. Een inspectie brengt deze echter snel genoeg aan het licht, zodat u gewapend bent tegen miskopen en extra kosten die zeer hoog kunnen oplopen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.