Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool inspectie Zeeland

Camera inspectie: vakkundige riool- en afvoer inspectie

Een riool inspectie of afvoerinspectie met camera is essentieel voor een professionele oplossing. Want hoe meer wij weten van uw probleem, zoals de oorzaak en locatie, hoe scherper het tarief zal zijn dat wij u bieden voor het verhelpen van het probleem. Middels onze camera inspectie in Zeeland is uw probleem zo in beeld gebracht!

Waarom een camera inspectie?

Voor riool- en afvoerinspecties maken wij veelal gebruik van de rioolcamera. Dankzij de heldere beelden en kleuren ontstaat een even helder plan van aanpak. Bovendien krijgt u met deze beelden bevestigd dat wij de juiste diagnose stellen en voor de beste oplossing kiezen. Desgewenst krijgt u de inspectiebeelden op DVD, samen met onze rapportage. Ook het opsporen van leidingen, rioolstank en andere rioolproblemen verzorgen wij voor u!

Plan van aanpak

De meest betaalbare, duurzame en snelle oplossing? Hiervoor is kennis van de oorzaak nodig. Uit de riool- of afvoerinspectie kan bijvoorbeeld naar voren komen dat er periodieke reinigingen nodig zijn, of juist aanpassingen, reparaties of vernieuwingen aan het systeem. Mocht dit laatste het geval zijn, dan geven wij u vrijblijvend een gespecificeerd voorstel dat op de lange termijn onnodige kosten, overlast en nieuwe inspecties van uw afvoer moet voorkomen.

Belangrijk: camera inspectie voor aankoop van uw pand

Rioolonderhoud heeft begrijpelijkerwijs meestal geen prioriteit wanneer u een ander huis koopt. Toch vormt juist hier het riool of afvoer vaak een reëel risico. Een breuk of een losse verbinding is immers niet te zien vanuit de woning zelf. Een inspectie brengt deze echter snel genoeg aan het licht, zodat u gewapend bent tegen miskopen en extra kosten die zeer hoog kunnen oplopen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze rioolinspectie of afvoerinspectie in de gehele provincie Zeeland kunt u direct bellen met 0118-227002.


Veelgestelde vragen rioolinspectie Zeeland

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl