Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Rioollucht in huis

Heeft u last van een rioollucht in huis?

Rioollucht in huis is erg vervelend, zeker als u al van alles geprobeerd heeft om ervan af te komen. Meestal is stank een teken dat er een probleem is met de riolering. Om verder ongemak te voorkomen is het belangrijk dat u het riool laat onderzoeken zodat de onderliggende oorzaak op tijd gevonden wordt, voor er meer problemen ontstaan.

Rioolstank in huis kan verschillende oorzaken hebben. Het is dan ook belangrijk om te bekijken waar de lucht zich bevindt. Ruikt u de rioollucht in de badkamer? Dan zit het probleem mogelijk in de afvoer van wastafel, douche of bad. Als de onaangename lucht door het hele huis te ruiken is, kan er iets mis zijn met de ontluchting of bijvoorbeeld de riolering onder het huis.

rioollucht

Oplossing voor rioollucht

Voor de rioollucht aangepakt kan worden, moet eerst het probleem gevonden worden. Rioolservice Zeeland helpt u hier graag bij. Onze experts kunnen het riool inspecteren en zo verstoppingen of scheuren vaststellen. Mocht dat niet tot de oorzaak leiden, is rookdetectie een optie. Door middel van het spuiten van milieuvriendelijke rook in de leidingen kan vastgesteld worden of er zich toch kleine scheurtjes of gaatjes in het riool bevinden.

Wilt u zo snel mogelijk van de vervelende rioollucht in huis af? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Zeeland.


Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl