Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool/afvoer reparatie Zeeland

Professionele riool reparatie en afvoer reparatie

Uw riool of afvoer heeft vroeg of laat een reparatie nodig. Het is immers een systeem dat dagelijks onderhevig is aan belasting en slijtage. In het openbaar heeft een riool of afvoer soms zelfs misbruik te verduren. Ook komt het afscheuren van rioleringen door grondverzakkingen vaak voor, een probleem dat wij vaak zien in ons werkgebied van Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen.

Onze aanpak voor riool- en afvoerreparatie?

riool reparatie zeeland

Om tot een fatsoenlijke reparatie te komen moet uw afvoerprobleem precies vastgesteld en gelokaliseerd worden. Alleen dan kan er worden overgegaan tot het uitvoeren van een oplossing die zowel effectief als kostenbesparend is. Rioolservice Zeeland is hierin gespecialiseerd. Wij maken hiervoor gebruik van onze jarenlange ervaring en hoogwaardige, moderne hulpmiddelen. Neem daarom nu contact met ons op voor de reparatie van uw riolering of afvoer.

Wanneer is een riool reparatie of afvoerreparatie nodig?

Rioolservice Zeeland is gespecialiseerd in alle soorten riool- en afvoerreparaties. Dit dankzij een schat aan ervaring tijdens uiteenlopende werkzaamheden in heel Zeeland. In onze ervaring zijn reparaties vaak niet alleen nodig bij verstoppingen van een afvoer of riool, maar ook bij:

 • Verzakkingen, waarbij het probleem dieper dan de afvoer ligt: de riolering ligt dan niet meer met afschot, maar met tegenschot. Zo kan het rioolwater en vuil niet meer langzaam naar het hoofdriool stromen, maar moeten dit ‘klimmen’. Valt de verzakking mee, dan komt het water nog wel terecht in het hoofdriool, maar blijft het vuil achter in de riolering. Hierdoor stapelt het vuil op en veroorzaakt ernstige problemen, zoals een verstopte riolering. Een goed uitgekiende reparatie verhelpt een dergelijk probleem echter snel.
 • Breuken, vaak in oude rioleringen, die nog van gresbuizen of andere steenachtige materialen zijn gemaakt, en niet van het nieuwere pvc. Deze gresbuizen komen wij nog vaak tegen in Zeeland. In de verbindingen van deze breukgevoelige buizen zitten vaak steentjes die niet afgevoerd kunnen worden met het rioolwater. Zo veroorzaken ze in de loop van de tijd verstoppingen. Andere veelvoorkomende problemen van deze buizen: wortel-ingroei, het inklinken van grond, of het verzakken van een pand. Ook problemen door montagefouten komen vaak voor, zoals wij regelmatig zien tijdens onze reparaties in de nieuwbouwwijken in Zeeland.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Wist u dat.. net als vele andere objecten rioleringen ook een maximale levensduur hebben? Na verloop van tijd gaat elke riolering kapot wegens slijtage, breuk of misbruik. Een veel voorkomende oorzaak is bijvoorbeeld het afscheuren van de riolering aan de gevel in verband met grondverzakking. Rioolservice Zeeland, dé rioolspecialist heeft reeds vele rioleringen gerepareerd en nieuw aangelegd.

Veelgestelde vragen over riool reparatie Zeeland

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl