Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool/afvoer reparatie Zeeland

Professionele riool reparatie en afvoer reparatie

Uw riool of afvoer heeft vroeg of laat een reparatie nodig. Het is immers een systeem dat dagelijks onderhevig is aan belasting en slijtage. In het openbaar heeft een riool of afvoer soms zelfs misbruik te verduren. Ook komt het afscheuren van rioleringen door grondverzakkingen vaak voor, een probleem dat wij vaak zien in ons werkgebied van Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen.

Onze aanpak voor riool- en afvoerreparatie?

riool reparatie zeeland

Om tot een fatsoenlijke reparatie te komen moet uw afvoerprobleem precies vastgesteld en gelokaliseerd worden. Alleen dan kan er worden overgegaan tot het uitvoeren van een oplossing die zowel effectief als kostenbesparend is. Rioolservice Zeeland is hierin gespecialiseerd. Wij maken hiervoor gebruik van onze jarenlange ervaring en hoogwaardige, moderne hulpmiddelen. Neem daarom nu contact met ons op voor de reparatie van uw riolering of afvoer.

Wanneer is een riool reparatie of afvoerreparatie nodig?

Rioolservice Zeeland is gespecialiseerd in alle soorten riool- en afvoerreparaties. Dit dankzij een schat aan ervaring tijdens uiteenlopende werkzaamheden in heel Zeeland. In onze ervaring zijn reparaties vaak niet alleen nodig bij verstoppingen van een afvoer of riool, maar ook bij:

 • Verzakkingen, waarbij het probleem dieper dan de afvoer ligt: de riolering ligt dan niet meer met afschot, maar met tegenschot. Zo kan het rioolwater en vuil niet meer langzaam naar het hoofdriool stromen, maar moeten dit ‘klimmen’. Valt de verzakking mee, dan komt het water nog wel terecht in het hoofdriool, maar blijft het vuil achter in de riolering. Hierdoor stapelt het vuil op en veroorzaakt ernstige problemen, zoals een verstopte riolering. Een goed uitgekiende reparatie verhelpt een dergelijk probleem echter snel.
 • Breuken, vaak in oude rioleringen, die nog van gresbuizen of andere steenachtige materialen zijn gemaakt, en niet van het nieuwere pvc. Deze gresbuizen komen wij nog vaak tegen in Zeeland. In de verbindingen van deze breukgevoelige buizen zitten vaak steentjes die niet afgevoerd kunnen worden met het rioolwater. Zo veroorzaken ze in de loop van de tijd verstoppingen. Andere veelvoorkomende problemen van deze buizen: wortel-ingroei, het inklinken van grond, of het verzakken van een pand. Ook problemen door montagefouten komen vaak voor, zoals wij regelmatig zien tijdens onze reparaties in de nieuwbouwwijken in Zeeland.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Wist u dat.. net als vele andere objecten rioleringen ook een maximale levensduur hebben? Na verloop van tijd gaat elke riolering kapot wegens slijtage, breuk of misbruik. Een veel voorkomende oorzaak is bijvoorbeeld het afscheuren van de riolering aan de gevel in verband met grondverzakking. Rioolservice Zeeland, dé rioolspecialist heeft reeds vele rioleringen gerepareerd en nieuw aangelegd.

Veelgestelde vragen over riool reparatie Zeeland

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl