Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Zoekt u rioolservice in Bergen op Zoom?

Rioolservice Zeeland is uw rioolontstopper in Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom? En heeft u last van wateroverlast door een wc die niet doorspoelt? Rioolontstopper en Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom staat direct voor de deur bij plotselinge wateroverlast waar u snel vanaf wilt. U bereikt ons op 0164-820393.

Wenst u eerst meer informatie over ons professionele bedrijf met vakmannen die de klus klaren? Onze klanten uit Bergen op Zoom hebben de ervaring dat rioleringsproblemen snel worden opgelost en wij staan bekend om onze service. Onze opgeleide vakmensen werken uiteraard met duurzame materialen en weten alles van diverse rioolstelsels. Pak uw rioolprobleem aan en bel!

Bel ons direct

rioolservice bergen op zoom

Rioolservice Zeeland is snel ter plekke in Bergen op Zoom

Bel de rioolontstopper voor elk type verstopping of overstroming in Bergen op Zoom. Of het nu gaat om overlast door regenwater of dat er teveel toiletpapier door het toilet is gespoeld? Bel Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom. Ons nummer is 0164-820393. Schrijf dat op, want een rioolprobleem komt altijd onverwacht! En u kúnt 24 uur per dag bellen. Om deze service staan wij bekend. Als u ons op ongebruikelijke tijden laat langskomen geldt een toeslag. Bekijk onze tarieven van tevoren zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Want zo werken wij van Rioolservice Zeeland, helder en transparant. Geen verrassingen achteraf!

Rioolreiniging, -inspectie, -onderhoud of regenwater overlast? Neem contact op!

Rioolservice Zeeland staat voor u klaar. Bij directe overlast maar ook bij periodieke reiniging, of camera-inspectie van uw riool. Voor periodieke afspraken of camera-inspectie bij de aankoop van een huis, neemt u contact op middels ons contactformulier. Kan uw probleem niet wachten? Bel op ieder gewenst moment 0164-820393. Wij komen graag langs in Bergen op Zoom. Ook in de nacht en zelfs op feestdagen!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

rioolservice zeeland betalen per pin

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Wortelsteeke 9A, Oud Gastel

4,5 70 reviews

 • Avatar Lidia Otten ★★★★★ een maand geleden
  Vandaag weer de 'leuke' mannen van rioolservice over de vloer gehad. Marco, Quincy en collega geweldig zoals jullie gewerkt hebben. Alles keurig afgedekt i.v.m. de vliegen, uitgelegd wat er gaat gebeuren en overleg op en super … More aardige manier. Probleem op een nette, prettige en deskundige manier opgelost. Waarvoor dank mannen!
 • Avatar Jan Uijtdewillegen ★★★★★ in de afgelopen week
  Bedrijf waar van op aankan betreffende afspraken. Aanrader als je met rioolproblemen zit.
 • Avatar Ton de Graaf ★★★★★ 9 maanden geleden
  Op 31 mei einde dag verstopping douche gemeld en op 1 juni stipt op tijd stond er een vrolijke monteur voor de deur, die het probleem binnen 10 min verholpen had. Helaas bleek later die dag dat er toch nog iets niet helemaal goed was. Berichtje … More gestuurd op vrijdag avond en Rioolservice stond erop dat ze zaterdag ochtend het probleem zouden verhelpen, ik had aangegeven kom maandag maar. Dezelfde vrolijke kerel kwam weer langs en nu leiding volledig doorgespoten wat het probleem verholpen heeft. Geweldige service en snelle reactie ook via whatsapp. Super bedankt en aanrader om dit bedrijf te bellen bij probleem!
 • Avatar Jeroen Schutten ★★★★★ 2 maanden geleden
  Had een ingewikkeld probleem met de afvoer vanuit de keuken en is zeer vakkundig afgehandeld.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl