Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Zoekt u rioolservice in Bergen op Zoom?

Rioolservice Zeeland is uw rioolontstopper in Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom? En heeft u last van wateroverlast door een wc die niet doorspoelt? Rioolontstopper en Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom staat direct voor de deur bij plotselinge wateroverlast waar u snel vanaf wilt. U bereikt ons op 0164-820393.

Wenst u eerst meer informatie over ons professionele bedrijf met vakmannen die de klus klaren? Onze klanten uit Bergen op Zoom hebben de ervaring dat rioleringsproblemen snel worden opgelost en wij staan bekend om onze service. Onze opgeleide vakmensen werken uiteraard met duurzame materialen en weten alles van diverse rioolstelsels. Pak uw rioolprobleem aan en bel!

Bel ons direct

rioolservice bergen op zoom

Rioolservice Zeeland is snel ter plekke in Bergen op Zoom

Bel de rioolontstopper voor elk type verstopping of overstroming in Bergen op Zoom. Of het nu gaat om overlast door regenwater of dat er teveel toiletpapier door het toilet is gespoeld? Bel Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom. Ons nummer is 0164-820393. Schrijf dat op, want een rioolprobleem komt altijd onverwacht! En u kúnt 24 uur per dag bellen. Om deze service staan wij bekend. Als u ons op ongebruikelijke tijden laat langskomen geldt een toeslag. Bekijk onze tarieven van tevoren zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Want zo werken wij van Rioolservice Zeeland, helder en transparant. Geen verrassingen achteraf!

Rioolreiniging, -inspectie, -onderhoud of regenwater overlast? Neem contact op!

Rioolservice Zeeland staat voor u klaar. Bij directe overlast maar ook bij periodieke reiniging, of camera-inspectie van uw riool. Voor periodieke afspraken of camera-inspectie bij de aankoop van een huis, neemt u contact op middels ons contactformulier. Kan uw probleem niet wachten? Bel op ieder gewenst moment 0164-820393. Wij komen graag langs in Bergen op Zoom. Ook in de nacht en zelfs op feestdagen!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

rioolservice zeeland betalen per pin

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl