Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Zoekt u rioolservice in Bergen op Zoom?

Rioolservice Zeeland is uw rioolontstopper in Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom? En heeft u last van wateroverlast door een wc die niet doorspoelt? Rioolontstopper en Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom staat direct voor de deur bij plotselinge wateroverlast waar u snel vanaf wilt. U bereikt ons op 0164-820393.

Wenst u eerst meer informatie over ons professionele bedrijf met vakmannen die de klus klaren? Onze klanten uit Bergen op Zoom hebben de ervaring dat rioleringsproblemen snel worden opgelost en wij staan bekend om onze service. Onze opgeleide vakmensen werken uiteraard met duurzame materialen en weten alles van diverse rioolstelsels. Pak uw rioolprobleem aan en bel!

Bel ons direct

rioolservice bergen op zoom

Rioolservice Zeeland is snel ter plekke in Bergen op Zoom

Bel de rioolontstopper voor elk type verstopping of overstroming in Bergen op Zoom. Of het nu gaat om overlast door regenwater of dat er teveel toiletpapier door het toilet is gespoeld? Bel Rioolservice Zeeland in Bergen op Zoom. Ons nummer is 0164-820393. Schrijf dat op, want een rioolprobleem komt altijd onverwacht! En u kúnt 24 uur per dag bellen. Om deze service staan wij bekend. Als u ons op ongebruikelijke tijden laat langskomen geldt een toeslag. Bekijk onze tarieven van tevoren zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Want zo werken wij van Rioolservice Zeeland, helder en transparant. Geen verrassingen achteraf!

Rioolreiniging, -inspectie, -onderhoud of regenwater overlast? Neem contact op!

Rioolservice Zeeland staat voor u klaar. Bij directe overlast maar ook bij periodieke reiniging, of camera-inspectie van uw riool. Voor periodieke afspraken of camera-inspectie bij de aankoop van een huis, neemt u contact op middels ons contactformulier. Kan uw probleem niet wachten? Bel op ieder gewenst moment 0164-820393. Wij komen graag langs in Bergen op Zoom. Ook in de nacht en zelfs op feestdagen!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

rioolservice zeeland betalen per pin

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl