Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Rioolinspectie

Rioolinspectie in Zeeland? Bel Rioolservice Zeeland!

Op zoek naar een betrouwbare partij voor een rioolinspectie in Zeeland? Bel dan snel de specialisten van Rioolservice Zeeland, wij staan voor u klaar! Heeft u regelmatig last van een borrelende afvoer, rioollucht in huis, een verstopt toilet of een wasbak waarin water niet goed wegloopt? Bij terugkerende rioleringsproblemen is het belangrijk om een rioolinspectie uit te laten voeren.

Bel ons direct
Riool-inspectie-camera-Zeeland

Camera inspectie riool

Met een rioolinspectie kan nauwkeurig in kaart worden gebracht of en waar er zich een probleem voordoet. Rioolservice Zeeland heeft jarenlange ervaring met rioolinspecties. Met behulp van een speciale camera kunnen we in uw riool kijken of er scheuren, verborgen lekkages of blokkades zijn.

Wanneer er sprake is van stankoverlast, maar we met de camera geen zichtbare breuken kunnen ontdekken, maken we gebruik van rookdetectie. Zo kunnen we het probleem alsnog vaststellen, zonder sloop- of breekwerk. Onze servicegerichte vakmensen zullen vervolgens samen met u overleggen over de beste manier om het probleem op te lossen.

Kosten rioolinspectie in Zeeland

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Rioolservice Zeeland staat voor:

 • Vakkundig onderzoek
 • Passende en blijvende oplossingen
 • Duidelijke communicatie
 • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
 • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

Bekijk onze tarieven op deze pagina.

Beschikbaar voor rioolinspectie

Onze monteurs zijn beschikbaar om het probleem met uw riool zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze rioolinspectiedienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0118-227002.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf voor uw rioolinspectie. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 60 reviews

 • Avatar John van Nassauw ★★★★★ een maand geleden
  Snel geholpen, snel opgelost, en zeer vriendelijke monteur. Nette prijs, zeker een aanrader
 • Avatar Miranda De Vogel ★★★★★ 8 maanden geleden
  Hele goede en snelle service. Binnen een half uur was Anton er. Riool was snel weer ontstopt en konden wij weer lekker van ons weekend genieten. Bedankt!
 • Avatar Stefan Koopman ★★★★★ 10 maanden geleden
  Afvoer van tuinputten ontstopt.
  Vriendelijk, nemen de tijd voor het probleem en lossen dit vakkundig op.
  Zeer tevreden en zeker een aanrader!
 • Avatar Bert-Jan Knaap ★★★★★ een jaar geleden
  Keukenafvoer ontstopt met draaiende veer. Prima snelle service. Geen extra onverwachte kosten.

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl