Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Rioolinspectie

Rioolinspectie in Zeeland? Bel Rioolservice Zeeland!

Op zoek naar een betrouwbare partij voor een rioolinspectie in Zeeland? Bel dan snel de specialisten van Rioolservice Zeeland, wij staan voor u klaar! Heeft u regelmatig last van een borrelende afvoer, rioollucht in huis, een verstopt toilet of een wasbak waarin water niet goed wegloopt? Bij terugkerende rioleringsproblemen is het belangrijk om een rioolinspectie uit te laten voeren.

Bel ons direct
Riool-inspectie-camera-Zeeland

Camera inspectie riool

Met een rioolinspectie kan nauwkeurig in kaart worden gebracht of en waar er zich een probleem voordoet. Rioolservice Zeeland heeft jarenlange ervaring met rioolinspecties. Met behulp van een speciale camera kunnen we in uw riool kijken of er scheuren, verborgen lekkages of blokkades zijn.

Wanneer er sprake is van stankoverlast, maar we met de camera geen zichtbare breuken kunnen ontdekken, maken we gebruik van rookdetectie. Zo kunnen we het probleem alsnog vaststellen, zonder sloop- of breekwerk. Onze servicegerichte vakmensen zullen vervolgens samen met u overleggen over de beste manier om het probleem op te lossen.

Kosten rioolinspectie in Zeeland

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Rioolservice Zeeland staat voor:

 • Vakkundig onderzoek
 • Passende en blijvende oplossingen
 • Duidelijke communicatie
 • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
 • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

Bekijk onze tarieven op deze pagina.

Beschikbaar voor rioolinspectie

Onze monteurs zijn beschikbaar om het probleem met uw riool zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze rioolinspectiedienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0118-227002.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf voor uw rioolinspectie. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €90,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven. Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ een maand geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl