Rioolservice Zeeland

Verstopping? Bel ons op 0118-227002

Riool verstopt in Goes?

Afvoer of riool verstopt in Goes? Last van een onaangename geur? Wilt u uw riool in Goes snel en perfect laten ontstoppen? Dat kan als u bijvoorbeeld merkt dat het wc-water langzaam of helemaal niet wegspoelt of omdat uw spoelbak een borrelend geluid maakt. Een dringend rioolprobleem vraagt om een snelle oplossing. Die biedt uw ontstoppingsbedrijf in Goes; Rioolservice Goes. Wij werken met duurzame materialen, komen dezelfde dag langs in Goes en ontstoppen uw riool professioneel voor een eerlijke prijs.

Bel 0118-227002 en wij pakken uw rioolprobleem aan. Op dit servicenummer zijn wij bereikbaar, ook op feestdagen!

Bel ons direct

Heeft u een ontstoppingsbedrijf in Goes nodig?

Bij een verstopt riool of ander type dringende verstopping biedt Rioolservice Goes een snelle oplossing

riool verstopt Goes

Een verstopping ontstaat nooit zomaar. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat u een verstopt riool in Goes in veel gevallen kunt voorkomen.

Tips om een verstopt riool te voorkomen:

 • gebruik niet teveel wc-papier
 • spoel geen tampons en maandverband door het toilet
 • vochtige doekjes zorgen ook voor verstopping
 • veeg vet- en etensresten van de afwas voordat u het in de vaatwasser zet
 • gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn schadelijk voor de afvoer en uw gezondheid!

Is ondanks onze tips uw riool toch verstopt? In Goes belt u ontstoppingsbedrijf Rioolservice Goes op servicenummer 0113-296018. Verstoppingen in leidingen is onze specialiteit en ons servicenummer kunt u 24/7 bellen. Wij rekenen zeer schappelijke prijzen. Op onze website vindt u ze helder en duidelijk. Zo weet u vooraf, dat áls u ons ontstoppingsbedrijf in Goes op ongebruikelijke tijden en dagen laat komen, u dan rekening moet houden met toeslagen. Check ze zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Aarzel niet bij als uw riool verstopt is in Goes maar neem contact op!

Rioolservice Goes staat voor u klaar! Uw vragen over riool reparaties, riool ontstoppen en camera-inspecties beantwoorden wij graag door te reageren op uw ingevulde contactformulier. Rioolservice Goes denkt mee in praktische oplossingen want wij verzorgen alle ontstoppingen van keuken, badkamer tot toilet en meer. Bel 0113-296018. en wij staan snel voor de deur in Goes.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Dit is wat onze klanten vertellen:

Rioolservice Nederland IconRioolservice Nederland

Molenstraat 25, Zegge

4,6 65 reviews

 • Avatar Marc Janssens ★★★★★ een maand geleden
  En bedankt voor de reactie op mijn review. Reden van mijn post was vooral bedoeld voor andere mensen die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf. Ik weet hoe belangrijk een goede review voor een bedrijf is. Helaas zijn er ook veel bedrijven … More die er maar een potje van maken, maar wel als eerste op je scherm verschijnen. En nee, ik heb geen aandelen in dit bedrijf en krijg hier ook niet voor betaald, gewoon een tevreden klant die andere mensen graag wil helpen.
 • Avatar Machteld Dietz ★★★★★ 4 jaar geleden
  Nadat we op 2 oktober helaas een beun binnen gehaald hebben die verschrikkelijk duur was en ook niet voldoende mijn klacht hebben opgelost, zijn we nu uitstekend geholpen door Rioolservice Nederland. Duidelijk van te voren hebben we een … More prijsopgaaf gekregen en ook een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom. Geen onverwachte verrassingen tijdens het afrekenen, prima werk en deskundige vakman. Kortom, als je eerlijk werk geleverd wil hebben, moet je hier zijn !! De beun was ontstopping service 24/7...... gelikte site, maar ontzettend duur ( € 169 ,-- voor het eerste uur..... ) met allerlei onverwachte toeslagen. Je krijgt te horen dat je de tarieven van de monteur zelf hoort, maar dan sta je eigenlijk al met je rug tegen de muur. En een review plaatsten lukt natuurlijk niet op hun site. Drie maanden garantie, maar als je terugbelt , krijg je geen voet aan de grond. Kies daarom beter maar voor Riool Service Nederland. Daar heb je tenminste deskundigheid en goede tarieven.
 • Avatar B ★★★★★ een maand geleden
  Zeer tevreden met dit bedrijf . keurig en snel gehandeld. Zat gat in het riool en we wilde dat het riool werd gerenoveerd . Dit werd snel opgelost , de mannen waren keurig op tijd en in een dag nieuw riool . Snel en netjes.
 • Avatar Wijntheater nl ★★★★★ 2 maanden geleden
  Dankjewel voor het leegpompen van onze beerput.. Goede service en wat betreft de prijsafspraken. 👌

RIOOLSERVICE ZEELAND

Telefoon: 0118-227002
E-mail: contact@rioolservicezeeland.nl