Rioolservice Zeeland Bel: 0118-227002

Riool Ontstoppen – Riool verstopt Zeeland

Riolering of afvoer verstopt? Direct een ontstoppingsbedrijf nodig?

Voor € 75.-  voorrijkosten en 1 uur arbeid, exclusief BTW uw riool of afvoer ontstopt? ( Maandag t/m Vrijdag 7:30 – 17:30 ) Neem dan snel contact met ons op. bel 0118-227002. Vergelijk onze prijzen met andere bedrijven.

Voor Zeeuws Vlaanderen gelden andere tarieven!!!

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan heeft u een acuut probleem. Bijvoorbeeld met uw toilet, als het water niet meer weg wil stromen. Of in de keuken, als uw gootsteen niet werkt of volloopt wanneer de afwasmachine aanstaat. Of in de douche, die u niet kunt gebruiken door een verstopte afvoer. Welk probleem u ook heeft, u zoekt hier een snelle oplossing voor, tegen een fatsoenlijke prijs inclusief het gebruik van alle gereedschappen en voorrijkosten, zodat u altijd zeker weet wat u moet betalen, of wij nu 5 kilometer moeten rijden, of 100 kilometer, het bedrag blijft hetzelfde. De meeste verstoppingen lossen wij binnen 1 uur op..

Verstopte of nieuwe riool- en afvoersystemen

Bij Rioolservice Zeeland kunt u in Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen altijd bij ons terecht als het gaat om het aanleggen, repareren of ontstoppen van de verstopte:

Naast specialist in het ontstoppen van verstopte rioleringen en afvoersystemen, zijn wij specialist in het repareren of aanleggen van nieuwe systemen. Indien nodig inspecteren wij ook de verstopte afvoer met onze rioolcamera, waarmee het probleem en daarmee de beste oplossing wordt gevonden. Ook het wegpompen van water in kelders en kruipruimtes behoort tot ons dienstenpakket.

Altijd beschikbaar in de hele regio: Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen

Rioolservice Zeeland is een erkend ontstoppingsbedrijf. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, materialen en ervaring die nodig zijn om snel (nood)reparaties uit te voeren aan verstopte systemen. Dit doen wij onmiddellijk nadat u gebeld heeft, of u nu bent gevestigd in Goes, Middelburg, Vlissingen, Tholen, Terneuzen of Zeeuws-Vlaanderen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn wij bereikbaar.

Gemakkelijke en betrouwbare service

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.